Woensdag 28 Juli 2021 - 19:45   I   door Redactie

Ex-Miss België Tanja Dexters betrokken bij vechtpartij (VIDEO)

Ex-Miss België Tanja Dexters betrokken bij vechtpartij (VIDEO)

Voormalig Miss België Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters staan opnieuw in het oog van de storm. Er gaan filmpjes viraal van de twee waarin ze al vechtend te zien zijn met een ander koppel.

“In de filmpjes is in feite iets heel banaals te zien”, legt hun advocaat Omar Souidi uit aan HLN. “Tanja en Michaël zijn momenteel op vakantie in Marbella. Gisterenavond wandelen ze in Puerto Banus, havengebied van de stad."

"De man met het witte hemd in de video’s is in het bezit van een havenkaart en wil z’n wagen snel parkeren. Hij vindt dat Tanja, Michaël en de rest van hun gezelschap te traag wandelen. Waarop hij de pas afsnijdt van het gezelschap waarmee Tanja en Michaël de avond doorbrachten", zegt Souidi.

Daarop zou er effectief met de wagen over de tenen van het gezelschap van Tanja en Michaël gereden zijn. Tanja en Michaël zouden een duw van de man gekregen hebben nadien, waarop zij in het verweer zijn gegaan.

Tanja en Michaël zijn niet van plan om klacht in te dienen. "Ze hebben beiden enkele schaafwonden, maar meer dan dat is het niet.

TAGS  I  Tanja Dexters  I  Michaël Peeters