Sean Dhondt over uitlekken van naaktbeelden: "Dat is echt ergste aan de hele zaak" Buitenland
Buitenland

Sean Dhondt over uitlekken van naaktbeelden: "Dat is echt ergste aan de hele zaak"

Sean Dhondt over uitlekken van naaktbeelden: "Dat is echt ergste aan de hele zaak"

Sean Dhondt heeft in 'Waarheid, Durven of Doen' openhartig gesproken over het sextingschandaal van vorig jaar. Naaktbeelden werden toen gretig gedeeld van de presentator/zanger.

"Ik heb diep gezeten. 'Shit' tegen mezelf gezegd, omdat ik mezelf niet meer herkende. Ik ben triest geweest, een hoopje ellende. Terwijl ik van nature goedlachs, vrolijk en positief ben", legt Sean uit.

"Maar die zaak heeft me ook sterker gemaakt. Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan. Wat kan mij nog overkomen? Dat is een mentaal proces waar je door moet. Je komt plots in een stroom terecht waarbij je alleen maar tracht ergens vaste grond te voelen om op adem te komen."

"Het ergste was het gevoel dat ik me tegenover iedereen moest verantwoorden, wat helemaal niet hoeft. Ik moest enkel verantwoording afleggen tegenover Allison en halvelings aan mijn familie, voor het ongemak dat ik hen heb bezorgd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws