Borsten van Esme (20) zijn te groot: "Ik zou ze zelfs niet aan mijn ergste vijand toewensen" Buitenland
Buitenland

Borsten van Esme (20) zijn te groot: "Ik zou ze zelfs niet aan mijn ergste vijand toewensen"

Borsten van Esme (20) zijn te groot: "Ik zou ze zelfs niet aan mijn ergste vijand toewensen"

Esme Clemson (20) uit het Engelse Wolverhampton wordt op straat uitgescholden door mannen omwille van haar borsten. De borsten van de vrouw zijn zo groot dat ze een borstverkleining wil. Daarom moet ze nu geld inzamelen.

"Mijn borsten hebben een cupmaat J", vertelt ze. Haar grote borsten hebben al voor veel ongemakken gezorgd bij Esme. Zo werkt ze in een fastfoodketen en daar raakten haar borsten een gloeiende grillplaat aan.

Tot op de dag van vandaag krijgt ze enge opmerkingen van mannen op straat over haar lichaam. Esme heeft nu een breekpunt bereikt en ze vraagt ​​aan mensen om haar te helpen betalen voor een privéborstverkleining nadat haar vraag werd afgewezen in de reguliere zorg.

"Mensen beseffen niet hoe ernstig dit is"

"Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan een borstverkleining. Het zou de wereld voor mij betekenen", zegt Esme. "Ik zou deze borsten niet aan mijn ergste vijand willen geven. Ik denk niet dat mensen beseffen hoe ernstig dit is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws