Dinsdag 3 Augustus 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle schakelt Oprah Winfrey opnieuw in: Dit is er aan de hand

Meghan Markle schakelt Oprah Winfrey opnieuw in: Dit is er aan de hand

Morgen wordt Meghan Markle 40 jaar. Dat wil de hertogin va Sussex natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom ging ze te rade bij haar goede vriendin en Amerikaans tv-legende Oprah Winfrey.

De vrouw van de Britse prins Harry zou op aanraden van Oprah Winfrey de hulp hebben ingeschakeld van Colin Cowie, een bekende partyplanner die al voor sterren als Jennifer Aniston, Tom Cruise en Kim Kardashian heeft gewerkt. Geen kleine naam dus, zeker niet als je weet dat hij in 2018 door Vogue werd uitgeroepen als de nummer één weddingplanner en cateraar in het noordoosten van de Verenigde Staten.

Toch zou ze haar verjaardag iets minder uitbundig willen vieren dan bijvoorbeeld de babyshower van haar zoontje Archie. Ze zou 'maar' zo’n 60 gasten uitnodigen in hun villa in Santa Barbara, Californië, ter waarde van 13 miljoen euro.

Ook enkele familieleden zouden aanwezig zijn, al zou dat volgens de Amerikaanse media alleen gaan over Meghans moeder Doria. Royals van Harry’s kant worden er niet verwacht. De relatie tussen hen en Meghan gaat nog steeds erg moeizaam.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws