Baby komt ter wereld met tweelingzusje in haar buik Buitenland
Buitenland

Baby komt ter wereld met tweelingzusje in haar buik

Baby komt ter wereld met tweelingzusje in haar buik

Monica Vega heeft wel op een zeer aparte wijze haar baby verwekt. De baby van de Colombiaanse vrouw werd met haar tweelingzusje in de buik geboren.

Toen de 33-jarige Vega op de echo keek, zag ze dat er iets vreemds groeide aan haar baby. De Colombiaanse dokter dacht dat het om een cyste op het levertje van de baby ging.

De ongeruste moeder raadpleegde de vermaarde dokter Miguel Parra-Saavedra toen ze ongeveer zeven maanden zwanger was. De specialist in zwangerschappen met groot risico stelde vast dat het niet om een cyste ging.

De foetus van het tweelingzusje van de baby was aan het meegroeien in de grotere foetus van de vrouw. Het had echter geen hartje of hersenen. Dit komt maar bij 1 op de 500.000 zwangerschappen voor.

Uit vrees dat de tweede foetus zou blijven groeien en de andere foetus zou verpletteren, werd het kind al op 37 weken op de wereld gezet. Itzamara kwam als een gezond meisje ter wereld en woog iets meer dan 3 kilogram. Een dag later werd het tweelingzusje, dat nooit geleefd had, operatief verwijderd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws