-->

Alleenstaande moeder leert dankzij corona genot van vibrator kennen: “Ik gebruik hem nu elke dag”

Alleenstaande moeder leert dankzij corona genot van vibrator kennen: “Ik gebruik hem nu elke dag”
Woensdag 4 Augustus 2021 - 15:30   I   Foto: The Sun   I  

Lesley Cragg, een Britse moeder van 38, is single sinds november 2019. Tijdens de corona-lockdown leerde ze wat het was om haar eigen - seksuele - plezier op de eerste plaats te zetten. Lesley, moeder van een 17-jarige zoon Charlie, vindt dat alle vrouwen - alleenstaand én in een relatie - de leiding moeten nemen over hun eigen plezier.

"Ik ben vrijgezel en de lockdown was aanvankelijk een beetje een nachtmerrie", zegt Lesley in The Sun. “Maar ik was in staat om van iets negatiefs iets positiefs te maken. De hele ervaring van alleen thuis zijn was een keerpunt met betrekking tot masturbatie en mijn relatie met mijn lichaam. Want als ik mezelf niet kon plezieren, wie dan wel?” 

Klassieke vs. moderne modellen

Lesley, die in Warrington woont, zegt dat ze zich energiek voelt bij het gebruik van seksspeeltjes en beweert dat het niet alleen helpt bij haar angst en zelfvertrouwen, maar het heeft ook haar algehele welzijn verbeterd. "Ik voelde me gesterkt door te leren hoe ik regelmatig een hoogtepunt kon bereiken met het gebruik van een vibrator en de controle over dit belangrijke deel van mijn leven terug te krijgen.” 

Lesley zegt dat haar ogen werden geopend toen ze het assortiment vibrators op de markt ontdekte. “Ja, er zijn de klassieke interne modellen, maar er zijn ook moderne, externe modellen. We hebben een lange weg afgelegd van de standaard vibrator in kogel-stijl en de ongebreidelde konijnen", legt Lesley uit. 

"De beste manier om banauwdheid los te laten"

Stilaan merkte Lesley de positieve impact op die de seksspeeltjes hadden op haar geestelijke gezondheid. “Het klinkt gek, maar het is waar”, zegt ze. “Het is een manier om te kalmeren. Aan het einde van een stressvolle dag kan ik mezelf erg opgejaagd voelen. Een orgasme is de beste manier om deze banauwdheid los te laten.”

“Als ik wil ontspannen en tot rust wil komen, grijp ik daarom liever naar mijn vibrator dan naar een groot glas wijn. Het is als een vorm van mindfulness. Het betekent dat ik op dat moment gefocust ben op mezelf en alleen op mezelf. Mijn motto is dat een orgasme per dag de dokter weghoudt!”

In de tien jaar dat Lesley getrouwd was, was de seks lang niet altijd fantastisch. “Er waren momenten dat ik het moeilijk vond om met mijn partner een hoogtepunt te bereiken. Nu zorg ik voor mijn eigen plezier en ik voel me absoluut niet slecht om mezelf te plezieren. Vrouwen over de hele wereld zouden zich ook zo moeten voelen”, besluit ze.

TAGS  I  Lesley Cragg  I  orgasme  I  vibrator