Kelly Pfaff ziet het met lede ogen aan bij mama Carmen: “Ik ben zo verdrietig voor haar” Buitenland
Buitenland

Kelly Pfaff ziet het met lede ogen aan bij mama Carmen: “Ik ben zo verdrietig voor haar”

Kelly Pfaff ziet het met lede ogen aan bij mama Carmen: “Ik ben zo verdrietig voor haar”

Carmen Pfaff sukkelt al een hele tijd met osteoporose. Door de botontkalking ziet de echtgenote van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff erg af. Zo erg dat haar kinderen het moeilijk vinden om aan te zien.

Kelly Pfaff, die haar opwachting maakte in ‘Waarheid, Durven of Doen’, vertelde in het VTM-programma dat ze doet wat ze kan om haar mama te helpen waar mogelijk. ”Ik ben blij dat ik iets terug kan doen. Ik zou het liever anders zien, maar ik doe het echt met heel veel liefde”, aldus Kelly. “Ik ben verdrietig voor mijn moeder, omdat ze de mentaliteit heeft van een twintiger, maar ze zit gevangen in het lijf van iemand van negentig.”

Ook Debby Pfaff, een andere dochter van Carmen en Jean-Marie die zelf ook osteoporose heeft, liet zich eerder al uit over de ziekte van haar mama. “Eigenlijk zou ze voor haar gezondheid beter naar Spanje verhuizen, maar ze kan haar kinderen en kleinkinderen niet missen”, klonk het bij Debby.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws