Woensdag 4 Augustus 2021 - 19:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft groot nieuws te melden over haar relatie met Yorben

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft groot nieuws te melden over haar relatie met Yorben

Neen, ‘Blind Getrouwd’ was geen geslaagd liefdesavontuur voor Laura Lieckens. Haar huwelijk met Sonny liep op de klippen, omdat de klik gewoonweg uitbleef. Maar sinds enkele weken heeft Laura een relatie met haar nieuwe liefde Yorben.

Toch staan Laura en Yorben voor een hele uitdaging: Zottegem, waar Yorben woont, ligt immers heel ver van Turnhout, waar Laura woont. “In het begin was ik om de week bij hem, wanneer Enthe (het dochtertje van Yorben, nvdr.) daar ook was”, zegt Laura in TV Familie. “De andere weken, als ze bij haar mama was, logeerde Yorben bij mij.” 

“Maar op de duur... Telkens over en weer met mijn valiesje…”, zucht de ‘Blind Getrouwd’-ster. “Bovendien zijn de werken aan mijn huis nog niet afgerond. Dus woon ik nu min of meer vast bij Yorben.” 

Huis verhuren

Over wat er ná de werken gaat gebeuren, heeft het kersverse koppel ook al nagedacht. “Waarschijnlijk ga ik m’n huis dan verhuren. Dat lijkt me het beste, zeker met Enthe haar school”, klinkt het. “Mijn webshop, waar ik m’n eigen kledingcollectie verkoop, kan ik overal runnen, hé. Alleen is het een heel eind rijden naar Olen, waar ik werk als interieurarchitecte. Misschien moet ik meer thuiswerken.”

TAGS  I  Laura Lieckens  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws