Woensdag 4 Augustus 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Luna Stevens: "Een fan vroeg me om mijn gedragen sokken te sturen"

Luna Stevens:

Luna Stevens, influencer en model uit Limburg, is met haar 183.000 volgers beroemd op Instagram. In een interview met HBVL vertelt ze over haar lingeriemerk Moon by Luna en over haar leven als Instagrammodel.

ls één van de bekendste Vlaamse influencers werkt Luna vaak samen met allerlei bedrijven om reclame te maken. De producten die ze aanprijst zijn heel divers. “Dat gaat van make-up en kleding tot videogames. Sommige merken betalen mij om een foto te posten op Instagram en andere werken met een commissie.”

Tijdens de eerste coronalockdown starte Luna haar eigen lingeriemerk op: Moon by Luna. “Lingerie sluit het meeste aan bij wat ik doe en waar ik dagelijks mee bezig ben.” Meteen na de lancering was de lingerielijn een succes en ondertussen heeft ze al vier collecties uitgebracht.

Mannelijke fans

Of ze veel last heeft van mannelijke fans die haar lastig vallen? “Dat valt eigenlijk nog wel mee. Dat gebeurt voornamelijk als mannen zich op een festival of op stap te veel hebben gedronken. Het zijn vooral de vieze berichten en foto’s op Instagram die mij vooral storen. Als het te erg wordt dan rapporteer ik die meteen.”

Sommige berichten zijn dan weer zo bizar dat ze grappig zijn. “Onlangs vroeg een fan me of ik hem mijn gedragen sokken met handtekening wilde opsturen”, vertelt Luna lachend.

TAGS  I  Luna Stevens