Donderdag 5 Augustus 2021 - 11:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Cruz, de zoon van Elke Clijsters en Jelle Van Damme, neemt drastische beslissing: “Zijn keuze is gemaakt”

Cruz, de zoon van Elke Clijsters en Jelle Van Damme, neemt drastische beslissing: “Zijn keuze is gemaakt”

Elke Clijsters en ex-voetballer Jelle Van Damme waren getrouwd van 2008 tot 2016. Ze zijn de ouders van een dochter Cleo (11) en een zoon Cruz (12). Bij Cruz is het alvast duidelijk dat hij de sportgenen van zijn ouders geërfd heeft. Hij wil namelijk voetballer worden.

“Ja, al heeft hij de keuze gemaakt om keeper te worden”, zegt Elke in Story. “Hij is momenteel doelman bij Lommel en is heel gemotiveerd. In september gaat hij naar het eerste middelbaar aan de sportschool, als enige van zijn klasgenoten. Ik denk dus dat hij het meent. Volgens mij heeft hij ook het talent, maar eerlijk gezegd ben ik niet zo’n mama die graag naar de trainingen kijkt, ik wacht meestal in mijn auto”, lacht ze. 

"Ik weet dat ze het goed hebben bij hun vader"

Na de scheiding met Jelle Van Damme moet Elke haar kinderen af en toe missen. “In het begin was dat aanpassen en heb ik wat traantjes gelaten, maar intussen zie ik het niet als iets negatiefs dat ik mijn kinderen maar om de week zie”, aldus de zus van tennister Kim Clijsters. “Ik vind het prima dat ze een week bij hun vader zijn, ik weet dat ze het daar goed hebben.” 

“In echt drukke periodes is het soms zelfs beter dat ze niet bij mij zijn”, geeft ze toe. “Maar als ze er zijn probeer ik wel leuke dingen te plannen. Vorige maand zijn we vijf dagen naar Knokke geweest en mochten ze elk een vriend of vriendin meenemen. Het was heel leuk om hen te zien genieten, maar ook heel druk”, lacht ze.

TAGS  I  Elke Clijsters  I  Jelle Van Damme  I  shownieuws