Donderdag 5 Augustus 2021 - 16:30   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Hartverscheurend: Vader begraaft zoontje van 8 weken dat werd doodgestoken door moeder

Hartverscheurend: Vader begraaft zoontje van 8 weken dat werd doodgestoken door moeder

De kleine Liam O’Keefe was slechts acht weken oud toen hij herhaaldelijk werd gestoken met een mes door zijn eigen moeder. De jongen stierf aan zijn verwondingen. De vader, Liam sr., stortte in elkaar toen hij woensdag afscheid nam van zijn zoontje.

Liam sr. was op bezoek bij zijn dochter toen hij een telefoontje kreeg dat hem op de hoogte bracht van de tragedie. Naar verluidt schreeuwde hij het uit toen hij thuis kwam en zijn zoontje dood terugvond. Zijn familie belde vervolgens de politie, die de acht weken oude Liam jr. dood aantrof in zijn huis in Belfast. Er werd ook een tweejarig meisje aangetroffen dat in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht, maar zij is buiten levensgevaar.

Moord en poging tot moord

Hoofdinspecteur Millar van de locale politie verklaarde achteraf: “Een 29-jarige vrouw (Raluca Tagani, de moeder van Liam, nvdr.) die is gearresteerd op verdenking van moord en poging tot moord, is nu uit het ziekenhuis ontslagen en voor ondervraging overgebracht naar de gevangenis. Het andere jonge kind dat tijdens dit incident gewond raakte, ligt in het ziekenhuis waar haar toestand als stabiel wordt beschreven.”

De halfzus van de kleine Liam is diepbedroefd en vertelt in The Sun: “Het was de bedoeling dat hij binnenkort gedoopt werd, en nu wordt het een begrafenis. Mijn vader is er helemaal kapot van. Hij was hun beschermer."

TAGS  I  Liam O’Keefe