-->

Klaasje van K3 doet pikante onthulling: “Ik heb dat nodig om goeie seks te kunnen hebben”

Klaasje van K3 doet pikante onthulling: “Ik heb dat nodig om goeie seks te kunnen hebben”
Donderdag 5 Augustus 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  

Lotte Vanwezemael mocht in ‘Lotte Gaat Diep’ niemand minder dan Klaasje Meijer ontvangen. De K3-zangeres praatte openhartig over de relatie met haar vriend Max, en zelfs hun seksleven bleef niet onbesproken.

Zo vraagt Lotte op een gegeven moment hoe belangrijk voorspel is in hun relatie. “Dat is wel heel belangrijk”, geeft Klaasje toe. “Ik denk dat dat iets is wat met z’n tweeën ontstaat, en als het er niet is, dat het dan heel lastig is om echt goeie seks te hebben.” 

“Voor mij begint het al met kleine dingen. Dat kan zelfs al een opmerking zijn, of zo”, aldus het K3’tje. “Het voorspel hoeft ook niet per se altijd heel lang te zijn, dat kan ook korter zijn. Het hangt heel erg af van hoe ik me voel op dat moment, in wat voor vibe ik zit en ook in wat voor vibe mijn partner zit. Want dat is natuurlijk ook heel verschillend. Afhankelijk daarvan heb je lang voorspel of kort voorspel.”

Fantasieën bespreken

Voor Klaasje is communicatie ook heel belangrijk. “Het gebeurt dat je op bepaalde momenten dingen wat minder prettig vindt. Dan heb ik liefst dat dat meteen - nog dezelfde dag of avond of vlak erna - wordt uitgesproken.” Dat gebeurt gelukkig niet vaak bij Klaasje en Max. “We praten ook vaak over fantasieën die we allebei hebben. Ik denk dat het heel goed is om zelfs dat te bespreken”, klinkt het.

TAGS  I  Klaasje Meijer  I  K3  I  shownieuws  I  seks