Woensdag 4 Augustus 2021 - 21:49   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Jonge moeder (26) van drie kinderen sterft door corona omdat ze haar vaccin uitstelde

Jonge moeder (26) van drie kinderen sterft door corona omdat ze haar vaccin uitstelde

Net voor haar 26ste verjaardag heeft de Britse Danni Coombs het leven gelaten. Coombs stierf door het coronavirus. Ze was niet gevaccineerd, omdat ze naar eigen “nerveus” was en het “te druk” had.

De jonge moeder zou het virus van haar verloofde hebben gekregen. Toen haar zuurstof niveau plots daalde werd ze naar het ziekenhuis gebracht en aan de beademingsmachine gelegd. Op 15 juli overleed ze aan de gevolgen van sepsis.

Haar ontroostbare tante, Kelly, zegt: “Als ze het vaccin had genomen, dan was ze er waarschijnlijk nog geweest. Ze was nerveus om het vaccin te nemen en had het daarom uitgesteld, maar uiteindelijk hadden we toch een afspraak voor haar gemaakt, maar die was te laat.”

Coombs laat drie kinderen achter. Twee meisjes van 4 en 7 en een jongen van 2 met autisme en ADHD. Haar man Adam, een elektricien, stopt nu met werken zodat hij voor de kinderen kan zorgen.

In het verenigd koninkrijk is de deltavariant van het coronavirus zwaar aan het toeslaan en sterven er gemiddeld meer dan honderd mensen per dag.

TAGS  I  Coronavirus  I  vaccin