-->

Slecht nieuws voor Koen Wauters: “Dit had niemand zien aankomen”

Slecht nieuws voor Koen Wauters: “Dit had niemand zien aankomen”
Zaterdag 7 Augustus 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews   I  

Nu het gros van de Vlaamse bevolking minstens één keer gevaccineerd is, starten kleine evenementen stilaan weer op. Ook de grootste band die Vlaanderen ooit kende, kan eindelijk de baan weer op. Clouseau speelde hun laatste grote concert vorig jaar in maart.

"Toen we na dat concert van het podium kwamen, zei onze manager dat hij slecht nieuws had”, herinnert Koen Wauters zich in Het Laatste Nieuws. “De komende optredens waren geannuleerd. Zoiets had niemand zien aankomen.” 

“Het is niet de eerste keer dat we anderhalf jaar niet optreden, maar als we vroeger een kleine break namen, dan was dat onze eigen beslissing”, aldus de zanger. “Nu was niet mogen optreden iets dat ons opgelegd werd, dus het voelde enorm bevrijdend om er weer in te vliegen. Het podium staat voor mij gelijk aan vrijheid.” 

“Mocht ik door de stad wandelen en mij gedragen zoals ik dat op het podium doe, dan zou iedereen denken: 'Wat scheelt er met den dienen?'. Terwijl ik op het podium kan dansen, roepen en met mijn kont kan zwaaien”, klinkt het.

TAGS  I  Koen Wauters  I  Clouseau  I  shownieuws