Moeder veroordeeld omdat ze haar baby liet verhongeren, nadat ze zes dagen ging feesten Buitenland
Buitenland

Moeder veroordeeld omdat ze haar baby liet verhongeren, nadat ze zes dagen ging feesten

Moeder veroordeeld omdat ze haar baby liet verhongeren, nadat ze zes dagen ging feesten

Deze week is een 19-jarige Britse moeder veroordeeld tot negen jaar cel omdat haar baby omkwam van de honger. Het kind overleed nadat haar moeder zes dagen lang was gaan feesten ter gelegenheid van haar 18e verjaardag.

Verphy Kudi uit het Britse Brighton liet haar dochtertje Asiah van 20 maanden alleen achter. De moeder ging 80 kilometer verder in Londen feest vieren voor haar 18de verjaardag. Ze kwam pas zes dagen later terug thuis. Volgens Britse media werd het meisje 5 dagen, 21 uur en 58 minuten alleen gelaten en stierf van de honger en griep. Door de bewakingscamera in de flat was de tijdsperiode exact na te gaan.

Volgens het ambulancepersoneel, vonden ze moeder Kudi “onsamenhangend, bedroefd en radeloos” naast het kind aan. Asiah werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar werd bij aankomst dood verklaard.

"Je wist heel goed wat je deed"

De rechter was streng voor Kudi. De rechter sprak over “bijna onvoorstelbaar lijden dat het kind doormaakte voordat ze alleen stierf”. Verder sprak de rechter rechtstreeks tot de moeder: “je wist heel goed dat je niet zou moeten doen wat je aan het doen was.” Sociale werkers getuigde ook dat de moeder het kind al minstens elf keer voordien had alleen gelaten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws