Vrouw (31) en dochter (1) vermoord door man nadat ze de lotto van 1,7 miljoen euro wonnen Buitenland
Buitenland

Vrouw (31) en dochter (1) vermoord door man nadat ze de lotto van 1,7 miljoen euro wonnen

Vrouw (31) en dochter (1) vermoord door man nadat ze de lotto van 1,7 miljoen euro wonnen

In Calera in het Amerikaanse Oklahoma heeft zich een familiedrama afgespeeld waarbij de man (42) zijn vrouw (31) en hun kind (1) heeft vermoord en daarna zich van het leven heeft beroofd. Hun drie andere kinderen zouden op hetzelfde moment in huis geweest zijn, maar raakten niet gewond.

Tiffani Hill, 31, en de kleine Leanne werden neergeschoten en gedood door John Donato, 42, die vervolgens het pistool op zichzelf richtte. De autoriteiten in Calera, Oklahoma, zeiden dat de drieëntwintig maanden oude Leanne aanvankelijk de schietpartij overleefde, maar helaas later in het ziekenhuis overleed.

De moord vond plaats nadat Tiffani in november vorig jaar een enorme loterijprijs ter waarde van 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) had gewonnen in de Californische loterij, wat volgens sommigen tot een conflict tussen het tweetal had geleid.

"Loterijgeld was een bron van conflict"

De familieleden vertelden aan een lokale nieuwsstation dat vader Donato zijn partner mishandelde en dat Tiffani had gezegd dat ze uit de relatie wilde stappen.

Een advocaat van de familie, Theresa McGhee, zei dat de loterij te winnen was een punt van geschil. Ze zei: "Kan dat de ruzie hebben aangewakkerd? Dat zullen we nooit te weten komen. Maar ik weet wel dat er momenten waren dat het conflicten veroorzaakte tussen hen."

Populair

Laatste nieuws