-->

Vrouw (50) midden op straat verkracht, omstaanders zijn in shock

Vrouw (50) midden op straat verkracht, omstaanders zijn in shock
Donderdag 12 Augustus 2021 - 12:15   I   Foto: Pixabay   I   door Redactie

Afgelopen nacht is een Britse vrouw van 50 het slachtoffer geworden van een verkrachting. De aanval gebeurde midden op straat op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca. De vrouw was bewusteloos.

Na een nachtje uitgaan, lag de vrouw om 3 uur ’s nachts bewusteloos op straat toen een Duitse man van 40 plotseling bovenop haar dook. De aanval gebeurde in het populair uitgaansgebied rond Playa de Palma, dichtbij het strand en in een straat vol bars en restaurants. Omstaanders waren geschokt door het incident.

De vrouw was onder invloed van alcohol. Volgens de krant Ultima Hora waren er tientallen getuigen van het voorval. Nadat de Duitser bovenop de vrouw dook, trokken verschillende getuigen hem weg en belden de politie.

De man is gearresteerd op verdenking van aanranding en meegenomen naar het politiebureau. De politie gaat ervan uit dat de dader en het slachtoffer elkaar kenden en dat ze elkaar eerder in een bar hadden ontmoet. Er zijn nog geen aanklachten ingediend, maar de man moet vandaag voor de rechter verschijnen.

TAGS  I  Verkrachting  I  Mallorca