Delphine Lecompte neemt het op voor pedofielen: "In ieder van ons schuilt pedofilie" Royalty
Royalty

Delphine Lecompte neemt het op voor pedofielen: "In ieder van ons schuilt pedofilie"

Delphine Lecompte neemt het op voor pedofielen: "In ieder van ons schuilt pedofilie"

Delphine Lecompte krijgt zeer zware kritiek voor haar lezersbrief in Humo. Ze neemt het daarin op voor de pedofiele acteur die in opspraak is geraakt na een video van undercoverjournalist Sven van der Meulen.

“Het enige wat Sven van der Meulen heeft verwezenlijkt met de uitlokking van de pedofiele Vlaamse acteur, is de demonisering van een gemarginaliseerde kwetsbare groep die al jaren als ziekelijk uitschot wordt behandeld door de fatsoenlijke moralistische goegemeente. De demonisering van de pedofiel", aldus Lecompte.

"Het lijkt me zeer gevaarlijk om pedofielen te demoniseren en de mond te snoeren. Zo dwingt men de pedofiel haast in een positie van illegaliteit en perverse misdadigheid”, klinkt het. “Het lijkt me wijzer om de pedofiel te leren kennen en aanvaarden. En om te aanvaarden dat pedofilie in elk van ons huist.”

Volgens Delcompte wordt iedereen “weleens aangetrokken wordt tot onschuld en jeugdigheid". “Jeugdigheid is prachtig, een jonge huid is oogverblindend mooi."

Op sociale media regent het verafschuwende reacties:

"De argeloze onbezoedelde vranke oogopslag van een 8-jarige misdienaar, een 6-jarige zadelmakerzoon of een 5-jarig Roemeens bloemenverkoopstertje is verrukkelijk, het summum van schoonheid en hemelse pracht. En het is niet degoutant of schandalig om in uw woonkamer en in uw uiterst private geest te fantaseren over expliciete ontmoetingen en acrobatische toestanden met voornoemde sujetten.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws