Opmerkelijke carrièreswitch voor Nora Gharib: “Nooit gedacht dat ik dít zou doen” Buitenland
Buitenland

Opmerkelijke carrièreswitch voor Nora Gharib: “Nooit gedacht dat ik dít zou doen”

Opmerkelijke carrièreswitch voor Nora Gharib: “Nooit gedacht dat ik dít zou doen”

Veel mensen durven vaak de sprong naar een andere job niet te wagen. VTM wil deze mensen helpen in het gloednieuwe programma ‘Blind Begonnen’ (werktitel). Nora Gharib staat mensen bij die hun carrièrelot uit handen geven aan een groep experten, die voor hen de ideale jobmatch zullen vinden.

In ‘Blind Begonnen’ confronteert Nora onbekende Vlamingen met een ingrijpende en levensveranderende uitdaging. Is hij/zij bereid zijn/haar professionele lot in de handen te leggen van een team van professionals? Dat team heeft maar één doel voor ogen: de persoon confronteren met de realiteit en begeleiden op weg naar de ideale professionele move. Een life-changing realityprogramma, dus.

Halve finale van 'K3 Zoekt K3'

Nora Gharib is zelf een volleerd ervaringsdeskundige als het aankomt op carrièreswitches.. “Ik zou niet gelukkig worden van elke dag hetzelfde te doen”, maakt ze duidelijk. Vijf jaar geleden besloot ze daarom om haar leven een draai van 360 graden te geven en schreef de toenmalige schoonheidsspecialiste zich in voor het televisieprogramma ‘K3 zoekt K3’. Zonder enige zang- of acteerervaring strandde ze in de halve finale.

Hierna ging de bal vanzelf aan het rollen als presentatrice en actrice. Nora is erg enthousiast om de kandidaten van Blind Begonnen een nieuw en fris leven te geven dat ze verdienen.

"Doen wat je graag doet is zó belangrijk"

Nora Gharib: “Het is mijn eerste programma dat ik alleen presenteer, dat vind ik wel speciaal. Zes jaar geleden heb ik zelf een sprong gewaagd en kijk waar ik nu sta. Nooit gedacht dat dit mijn passie en leven zou worden. Doen wat je graag doet is zó belangrijk en ik wil samen met experts anderen aan een carrièreswitch helpen. Een leven veranderen. Het is durven, het is gokken, het is even alles loslaten en anderen blind vertrouwen. Maar wie weet beginnen ze daarna aan een heel nieuw hoofdstuk!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws