Adriaan Van den Hoof gaat door het lint na fout antwoord ‘Switch’-kandidaat: “Er kijken kinderen mee, hè!” Buitenland
Buitenland

Adriaan Van den Hoof gaat door het lint na fout antwoord ‘Switch’-kandidaat: “Er kijken kinderen mee, hè!”

Adriaan Van den Hoof gaat door het lint na fout antwoord ‘Switch’-kandidaat: “Er kijken kinderen mee, hè!”

Het was zó nipt voor Lucas, de ‘Switch’-kandidaat die gisteren in de finale stond. Eén antwoord scheidde hem van 4.000 euro. Het was zelden zo spannend, maar op het allerlaatste nippertje ging het echter mis.

Heel de week was het alles of niets voor Lucas: hij was óf laatst óf hij speelde de finale. Ook gisteren was het van dat: de Aalstenaar speelde goed en wist een plaats in de finale te bemachtigen, maar bij de laatste vraag - met nog vijf seconden op de klok - liep het jammer genoeg mis.

"Alsjeblieft, zeg!"

Op de vraag: “Hoe heet de zus van Debby en Kelly Pfaff?” antwoordde Lucas zonder nadenken: “Daisy”, waarop iedereen - Lucas, publiek én presentator Adriaan Van den Hoof - compleet in ongeloof ondergedompeld werden.

“Daisy! Wie komt er nu op de naam Daisy?”, riep Adriaan. “Er zijn bijna geen Daisy’s meer in de wereld! Het was Lindsay”, gaf de komiek alsnog het goede antwoord. “Lucas, alsjeblieft, zeg! Er kijken ook kinderen naar dit programma, hè. Je was er bijna. Ik dacht echt dat je dit ging weten. Ik dacht: het is in orde.” Maar met 3.000 euro mag Lucas natuurlijk niet klagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws