Jonge vrouw (18) ziet moeder trouwen met ex-vriendje: “Waarom doe je me dit aan?” Buitenland
Buitenland

Jonge vrouw (18) ziet moeder trouwen met ex-vriendje: “Waarom doe je me dit aan?”

Jonge vrouw (18) ziet moeder trouwen met ex-vriendje: “Waarom doe je me dit aan?”

TikTok-gebruiker Marisa heeft haar volgers getrakteerd op een wel heel erg straf verhaal. Haar moeder is namelijk verloofd met haar ex-vriendje. De video’s waarop ze haar relaas doet, zijn inmiddels 2 miljoen keer bekeken.

"Helaas is 60 seconden niet genoeg om te vertellen hoe mijn moeder zich verloofde met mijn ex-vriendje”, begint Marisa. "Om te beginnen: ja, hij is van mijn leeftijd, we gingen uit op de middelbare school. En om het nog 'pittiger' te maken, trok hij bij ons in een paar maanden nadat we begonnen met daten.”

Toen ze drie jaar samen waren, besloten haar moeder en stiefvader uit elkaar te gaan. Ongeveer een maand hierna, gingen ook Marisa - toen 17 - en haar vriend uit elkaar. De reden dat ze het uitmaakte met hem, was omdat ze besefte dat ze niet voor de rest van haar leven 'gebonden' wilde zijn.

"Waarom doe je me dat aan?"

Niet lang daarna verliet Marisa het ouderlijk huis, maar ze was verrast toen bleek dat haar ex nog steeds met haar moeder omging. Ik vroeg haar de hele tijd: waarom ga je nog steeds om met mijn ex-vriendje? Waarom doe je me dat aan? Het is raar.”

Het antwoord van haar moeder was steevast hetzelfde: “Hij is als mijn zoon en ik hou van hem en ik ga met hem om, of je nu wilt of niet. Jij hebt hem in mijn leven hebt gebracht en je kan hem er niet zomaar weer uit halen.”

Kerstavond

Marisa besloot niet meer met haar moeder te praten, maar op een avond in 2019 - Marisa was toen zwanger - belde haar moeder en gaf toe dat ze aan het daten was met haar ex. In de tijd dat ze elkaar niet spraken, trok haar ex weer bij haar moeder in.

Net nadat ze haar baby had gekregen, kreeg Marisa op kerstavond opnieuw een telefoontje van haar moeder om te zeggen dat zij en haar ex nu verloofd waren. De plooien werden na een lang gesprek uiteindelijk gladgestreken. Marisa besloot zelfs weer te gaan inwonen bij haar moeder en haar ex.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws