Het is een bijzondere dag voor zeer emotionele Kathleen Aerts Buitenland
Buitenland

Het is een bijzondere dag voor zeer emotionele Kathleen Aerts

Het is een bijzondere dag voor zeer emotionele Kathleen Aerts

Voor Kathleen Aerts is het een bijzondere dag. Het is namelijk precies tien jaar geleden dat ze afscheid nam van K3. Op Instagram deelt ze een emotionele tekst naar aanleiding van die verjaardag.

"Vandaag exact 10 jaar geleden moest ik de wereld vertellen dat ik K3 zou verlaten... 10 jaar al maar het lijkt alsof het gisteren was... dit was één van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven en ik herinner me dat ik zo bang was voor jullie reacties... 😬 Dacht dat jullie allemaal boos zouden zijn... 🙈 maar bij deze wil ik jullie nogmaals danken voor al jullie hartverwarmende woorden van toen... Moet bekennen dat ik pas veel later besefte wat een ‘grote stempel’ wij hebben gedrukt op vele kinderjaren; Zelfs vandaag, 10 jaar later, vertellen jullie mij nog steeds hoe onze liedjes jullie troost brachten in moeilijke momenten en telkens ik dit hoor, stroomt mijn hart over van vreugde en dankbaarheid dat ik van zoiets bijzonder 10 jaar lang deel mocht uitmaken... Ik hoop van harte dat K3 nog jaren zal bestaan en zo nog vele kinderharten blij mag maken! Dikke knuffel voor jullie allemaal!"

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag exact 10 jaar geleden moest ik de wereld vertellen dat ik K3 zou verlaten... 10 jaar al maar het lijkt alsof het gisteren was... dit was één van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven en ik herinner me dat ik zo bang was voor jullie reacties... 😬 Dacht dat jullie allemaal boos zouden zijn... 🙈 maar bij deze wil ik jullie nogmaals danken voor al jullie hartverwarmende woorden van toen... Moet bekennen dat ik pas veel later besefte wat een ‘grote stempel’ wij hebben gedrukt op vele kinderjaren; Zelfs vandaag, 10 jaar later, vertellen jullie mij nog steeds hoe onze liedjes jullie troost brachten in moeilijke momenten en telkens ik dit hoor, stroomt mijn hart over van vreugde en dankbaarheid dat ik van zoiets bijzonder 10 jaar lang deel mocht uitmaken... Ik hoop van harte dat K3 nog jaren zal bestaan en zo nog vele kinderharten blij mag maken! Dikke knuffel voor jullie allemaal! 😘❤️#k3 #throwback #10jaar #muziek #afscheid #alsofhetgisterenwas #bedankt #timeflies

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts) op

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws