-->

Sven De Ridder in diepe rouw: "Het ga je goed, ik hou van jou"

Sven De Ridder in diepe rouw:
Zondag 15 Augustus 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sven De Ridder meldt droevig nieuws op zijn Instagrampagina. De acteur heeft afscheid moeten nemen van zijn schoonvader.

"Emoties… Geluk & verdriet, wat liggen ze toch dicht bij elkaar. Na een week van kinderen die jarig zijn en een huwelijksverjaardag, hebben we vandaag afscheid moeten nemen van mijn schoonvader", laat Sven weten.

"De papa van mijn geweldige vrouw, de grootvader van mijn geweldige kinderen. Een man wiens ongelooflijk talent om te redeneren en argumenteren mij altijd zal bijblijven."

"Onze gesprekken gingen vaak over politiek, wetenschap en geschiedenis. Maar ook over kunst in al zijn facetten. Tijdens één van onze eerste ontmoetingen, meer dan twintig jaar geleden, vertelde ik je als een echte wijsneus dat ik een grote voorliefde had voor klassieke muziek, filmmuziek en opera."

"Mijn eerste kerstcadeau van jou was dan ook het zeer toepasselijke boek “opera for dummies”, en het ijs was meteen gebroken. Je was een man van weloverwogen woorden en ook jouw blik sprak soms meerdere boekdelen. Je was een slimme man, intelligent, rustig en gereserveerd. Het ga je goed bompa professor, ik hou van je dochter dus ook van jou."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sven De Ridder (@deriddersven)

TAGS  I  Sven De Ridder