André Hazes geeft onbedoelde primeur: "Ik weet niet of ik dit moet brengen" Buitenland
Buitenland

André Hazes geeft onbedoelde primeur: "Ik weet niet of ik dit moet brengen"

André Hazes geeft onbedoelde primeur: "Ik weet niet of ik dit moet brengen"

André Hazes leefde helemaal op tijdens zijn optreden in Middelkerke. In een volle Pop-Up Arena zong de Nederlandse artiest eigen nummers en hits van zijn vader. Er waren 4.200 fans toegelaten in de Arena en door het gebruik van de Covid Safe Ticket, kon er naar hartelust gedanst en gefeest worden.

Hazes zei vlak voor de show tegen Het Laatste Nieuws: “Ik ben bloednerveus, maar o zo dankbaar dat dit in België weer kan.” In Nederland kon hij maar maximaal voor 1.250 man spelen en die moesten allen op hun stoel blijven zitten. Hazes was naar eigen zeggen zo enthousiast dat hij de band een uur vroeger optrommelde om al te beginnen soundchecken.

Tijdens de show speelde hij knallers als “Zij gelooft in mij”, “De Vlieger” en “’t Rode licht”. Maar halverwege het concert speelde Hazes een nog nooit gehoorde primeur: “Maak me wakker” van De Kreuners.

Het lied werd speciaal voor het VTM-programma “The Best Of” gemaakt en moest eigenlijk nog even geheim blijven. Hazes zei zelf: “Ik weet niet goed of ik dit moet brengen”, klonk het net voor de show. “We hebben dit nooit eerder live gebracht. Maar het is zo'n goed nummer.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws