Vader ziet onwetende zoon relatie aangaan met zijn ex: “Maar ik durf het hem niet vertellen” Buitenland
Buitenland

Vader ziet onwetende zoon relatie aangaan met zijn ex: “Maar ik durf het hem niet vertellen”

Vader ziet onwetende zoon relatie aangaan met zijn ex: “Maar ik durf het hem niet vertellen”

Het moment dat je zoon thuiskomt met een potentiële huwelijkskandidate, moet voor elke ouder een heel trots moment zijn. Helaas niet voor één Britse vader, die ontdekte dat zijn zoon verkering heeft met zijn ex-geliefde.

In een post op Reddit deelde de 44-jarige man, die reeds op zijn 16e vader werd, zijn ongemakkelijk verhaal en vroeg aan de mensen of hij het geheim voorlopig voor zich moest houden, of het zijn zoon vertellen.

“Ik ontmoette E. ongeveer drie jaar geleden”, begint de man, die anoniem wenst te blijven. “Zij was toen 35. We gingen maar ongeveer tien maanden uit en het was meer een fysieke relatie dan een emotionele. Ik verbrak onze relatie nadat mijn ex-vrouw en ik begonnen te praten over een eventuele verzoening.”

"Ik ben er zeker van dat zij het is"

“Nu heeft mijn zoon me onlangs verteld dat hij al meer dan een jaar met iemand aan het daten is. Het blijkt dat het al vrij snel serieus is geworden”, vertelt de man. “Hij is meestal niet erg open over zijn liefdesleven. Dat is hoe ik kon zien dat het ditmaal wel serieus is.”

“Ik heb haar nog niet ontmoet, maar op een foto die mijn zoon me stuurde, zag ik dat zij het was. Ze waren een weekend gaan kamperen. Het enige verschil is dat haar haar nu donkerder is, maar het is ze, ik weet het zeker.”

"Vertel het hem onmiddellijk!"

Bijna iedereen reageerde op dezelfde manier: de man moet het zijn zoon zo snel mogelijk vertellen. “Als je te lang wacht, zal hij het gevoel hebben dat je tegen hem hebt gelogen door het hem niet meteen te vertellen”, reageert iemand. Een ander schreef: “Vertel het hem onmiddellijk!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws