Joyce De Troch toont haar blote billen: “Uiteraard na overleg met mijn gezin” Buitenland
Buitenland

Joyce De Troch toont haar blote billen: “Uiteraard na overleg met mijn gezin”

Joyce De Troch toont haar blote billen: “Uiteraard na overleg met mijn gezin”

Joyce De Troch weet als model hoe belangrijk uiterlijk af en toe kan zijn. Daarom liet ze bij zichzelf ook een kleine imperfectie wegwerken. Dat meldt ze in een lange post op Instagram.

Volgens Joyce is het oké om niet perfect te zijn. We zijn immers allemaal gewoon van vlees en bloed. “Het is meer dan aanvaardbaar om geen lichaam of looks te hebben zoals Naomi of Doutzen."

"In een wereld van filtertjes en sociale-media-druk wordt al zoveel fake beeldmateriaal getoond”, schrijft ze. “Ik pleit schuldig: ook ik durf al eens een filter gebruiken. Hier dus the really real stuff. Niets te filteren!”

Hobbelig fenomeen

“Een fiere madam die maar wat graag haar oplossing toont voor een foutje waar velen mee kampen maar ik nog absoluut geen zin in had", gaat Joyce verder. "Et nous -et surtout- les femmes, hebben nu eenmaal ook meer aanleg voor dit hobbelig fenomeen."

"Naast alle prachtige kado’s die we ontvangen van Moeder Natuur, is dit misschien wel een minder mooi geschenk. Dat is mijn opinie. Ik had dus keuze: of omarmen of aanpakken. Ik koos voor nummer 2", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws