Oliver Naesen na tweede plaats in Milaan-Sanremo: "Dit is ongelofelijk" Sport
Sport

Oliver Naesen na tweede plaats in Milaan-Sanremo: "Dit is ongelofelijk"

Oliver Naesen na tweede plaats in Milaan-Sanremo: "Dit is ongelofelijk"

Oliver Naesen werd enkel door Julian Alaphilippe op de meet geklopt in Milaan-Sanremo. Een tweede plaats is altijd ondankbaar, maar de renner is er toch uitermate tevreden mee.

"Dit is ongelofelijk voor mij”, vertelde Naesen in een eerste reactie aan VTM. “Mijn eerste podium in een monument. Ik was al met vertrouwen naar deze wedstrijd gekomen. Ik dacht aan een top tien, het podium verwachtte ik niet."

"Julian Alaphilippe was de rechtvaardige winnaar. Hij was ‘untouchable’ en de sterkste op de Poggio. Hij wint hier ook de sprint door van ver aan te zetten tegen toch wel niet de minsten. Sagan, Trentin, Kwiatkowski. Alaphilippe verdiende de zege en was vandaag gewoon de beste.”

“De tweede plaats is altijd een beetje ontnuchterend, maar het is iets waar ik heel fier op moet zijn. Ik wou vandaag niet gewoon volgen, maar aanvallen en zelf de koers proberen te winnen.”

Mooie periode

"Er komt nu een mooie periode aan voor mij. Tot en met de Amstel. Ik hoop zoveel mogelijk podiua of misschien zelfs een overwinning te behalen. Als ik mag kiezen? Die luxe heb ik niet. Ik moet alles pakken wat ik kan.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws