-->

Kijkers maken zich bedenking over Frank Deboosere: “Hoe is dat toch mogelijk?”

Kijkers maken zich bedenking over Frank Deboosere: “Hoe is dat toch mogelijk?”
Zaterdag 21 Augustus 2021 - 17:30   I   Foto: VRT   I  

Kijkers van de VRT worden steevast aangemoedigd om hun klachten, vragen of opmerkingen door te geven aan de klantendienst. Deze opmerkingen zijn uiteenlopend, van taalgebruik tot de vestimentaire keuzes van de schermgezichten.

“Over mode in sportprogramma’s gesproken: een kijker wil weten waar Ruben Van Gucht zijn vest en broek heeft gekocht”, laat Chloë van de VRT-klantendienst weten. “Zelf ben ik te allen tijde voorstander van de broeken die Ruben draagt, maar ik vraag het even na.” 

Blauw blazertje

“Iemand anders vraagt zich dan weer af waarom deze sportjournalist méér outfits heeft dan Frank Deboosere”, aldus Choë. “‘Kan er iemand Frank sponseren met kleding? Ik vind het spijtig dat Ruben Van Gucht alle dagen een nieuw kostuum krijgt en mijn beste weerman het alle dagen met zijn blauw blazertje moet doen.’” 

“Ik heb Frank even opgebeld, en volgens hem moet de klager beter leren kijken. ‘Ik heb ook een grijs kostuum, en een bruin kostuum’, aldus de beste weerman. Maar vooral geen groen kostuum, want dat zou niet werken met de green key”, besluit Chloë.

TAGS  I  Frank Deboosere  I  VRT  I  shownieuws