-->

Kathleen Aerts en haar man Steven in alle staten: “Het is gebeurd, we zijn failliet”

Kathleen Aerts en haar man Steven in alle staten: “Het is gebeurd, we zijn failliet”
Zondag 22 Augustus 2021 - 16:30   I   Foto: VTM   I  

Kathleen Aerts en haar man Steven dromen al jaren van hun eigen guesthouse in Zuid-Afrika. In 'Villa Zuid-Afrika’, vanaf maandag 23 augustus op VTM, kunnen we hen volgen tijdens dit avontuur. In een van de voorstukjes zien we hoe de aankoop voor heel wat stressy momentjes zorgt.

“We zijn al tien jaar over een guesthouse bezig”, zeggen Kathleen en Steven. “We hebben nog nooit zo lang over iets nagedacht. Nog nooit. Normaal handelen wij veel impulsiever. We hebben nog nooit zo lang nagedacht.”

Hun avontuur zorgt voor heel wat spannende momenten, die ze als gezin samen delen. In de preview zien we het ex-K3'tje zeggen: “We gaan een guesthouse kopen. Weet jij wel wat dat is?” Op een gegeven moment wagen ze hun kans en doen ze ook daadwerkelijk een bod. “Het is verstuurd. Het is gebeurd. We zijn faillliet”, roept het ex-K3’tje uit. 

"Even een domper"

Al bij al is het een zoektocht met veel vallen en opstaan. Ook de momenten van ontgoocheling delen ze samen, bijvoorbeeld wanneer hun bod geweigerd wordt. “Verdomme, dat is wel even een domper”, klinkt het. Naast het op de voet volgen van de zoektocht krijgen de kijkers dus een unieke inkijk in het leven van Kathleen en haar hechte gezin, en ziet iedereen het prachtige land Zuid-Afrika door hun ogen.

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  K3  I  shownieuws  I  Villa Zuid-Afrika