Prins Harry zorgt voor opschudding: “Dit is zó hypocriet van hem” Buitenland
Buitenland

Prins Harry zorgt voor opschudding: “Dit is zó hypocriet van hem”

Prins Harry zorgt voor opschudding: “Dit is zó hypocriet van hem”

De Britse prins Harry laat zich dikwijls ontvallen hoe belangrijk hij de zorg voor het milieu en de strijd tegen de klimaatopwarming wel vindt. Dat weerhoudt hem er echter niet van op tijd en stond zelf eens een privéjet te nemen.

Zo gebruikte Harry eerder deze week het persoonlijke vliegtuig van een vriend om… aan een polomatch deel te nemen. Oké, de wedstrijd was voor het goede doel, maar aangezien hij zelf regelmatig verkondigt dat de klimaatverandering een van de grootste problemen is waarmee de mensheid te kampen heeft, was het nemen van een privéjet van 52 miljoen euro voor een afstand van een dikke 1.200 kilometer misschien niet de verstandigste keuze.

Het leverde de achtgenoot van Meghan Markle dan ook heel wat kritiek op. “Dit is gewoon ontzettend hypocriet, zeker na als zijn praatjes over de klimaatsverandering”, zegt biograaf Tom Quinn in de Daily Mail. “Hij ziet zichzelf als een gids voor de rest van zijn wereld, maar zijn eigen gedrag lijkt voor hem niet relevant te zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws