Jongen (16) krijgt karatetrap tegen hoofd en moet afgevoerd worden naar ziekenhuis Buitenland
Buitenland

Jongen (16) krijgt karatetrap tegen hoofd en moet afgevoerd worden naar ziekenhuis

Jongen (16) krijgt karatetrap tegen hoofd en moet afgevoerd worden naar ziekenhuis

Een jongen van 16 jaar uit Hoorn is vrijdagavond gewond geraakt bij een vechtpartij op de Gedempte Turfhaven. Politieagenten konden erger voorkomen. De jongen moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

De jongen is werkzaam als koerier voor een broodjeszaak. Eerder deze week was er ook al een incident en volgens de werkgever van de jongen werd hij door dezelfde aanvallers belaagd met messen.

"Ze hebben hem ook beroofd en zijn schoenen meegenomen. En ze wilden ook z’n tas", aldus de eigenaar van de broodjeszaak tegen De Telegraaf.

"Dit is niet normaal. Vrijdagavond werd ik door mijn zoon geroepen dat er opnieuw ruzie was. Ik ben naar buiten gegaan en heb gezegd: ’Geen ruzie maken!’ Toen kwam er een lange, gemaskerde jongen hard aanrennen en hij gaf mijn koerier een karatetrap tegen zijn hoofd. Nadat hij flauwviel op straat kreeg hij nog meer schoppen tegen zijn hoofd.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws