Sergio Herman windt er geen doekjes om: “Dit gaat me eeuwig blijven achtervolgen” Buitenland
Buitenland

Sergio Herman windt er geen doekjes om: “Dit gaat me eeuwig blijven achtervolgen”

Sergio Herman windt er geen doekjes om: “Dit gaat me eeuwig blijven achtervolgen”

Sergio Herman verscheen in 2009 voor het eerst op de Vlaamse televisie in het VTM-programma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’. Daarna volgden nog passages in onder meer ‘Mijn Pop-Up Restaurant’. Hij wist de kijkers steeds te verbazen met zijn sappige uitspraken.

“Het zal me tot het eind van mijn dagen blijven achtervolgen, de 'sex on a plate' en 'een sexy herechje’”, lacht Sergio in De Morgen. “Dat is toch niet erg? Toen ik begon met die programma's was het blijkbaar uitzonderlijk om dat soort dingen te zeggen op de Vlaamse televisie. Het was een fase, mensen vonden dat amusant.”

“Ik heb nooit een rolletje gespeeld, ik ben echt zo”, verzekert Sergio. “En ik sta er nog altijd achter. Als deelnemers de kans krijgen om een restaurant of een grote som geld te winnen, dan mag je de lat heel hoog leggen. Ik weet hoe hard mensen in de horeca daarvoor moeten werken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws