-->

Drastische beslissing van Sam Gooris en Kelly Pfaff: “Het zou sowieso gebeuren”

Drastische beslissing van Sam Gooris en Kelly Pfaff: “Het zou sowieso gebeuren”
Woensdag 25 Augustus 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews   I  

Jarenlang hield Kelly Pfaff de boot af wat betrof een vervolg op de succesvolle realityreeks ‘De Pfaffs’. Opniéuw de camera’s die dag en nacht achter haar en haar gezin aanholden, neen, daar had ze geen zin in. Maar binnenkort is het dan tóch zo ver: dan is er ‘Expeditie Gooris’, waarin Sam Gooris met vrouw en kroost naar enkele belangrijke plekken in hun leven gaan.

"We stemden toe omdat we herinneringen willen maken met het gezin", zegt Kelly in Het Laatste Nieuws. "Net als iedereen hebben we anderhalf jaar thuisgezeten. Je zit dan wel constant samen - en dat is knus - maar veel nieuwe dingen maak je niet mee.” 

“Bovendien hebben Shania en Kenji ook een leeftijd gekregen waarop je niet meer zo héél veel tijd hebt om dingen samen te doen voor ze het huis uit zijn”, aldus Kelly. “Deze reis naar plaatsen die voor Sam en ik bijzonder zijn, hadden we sowieso gemaakt. Gefilmd of niet. Dus waarom niet?” 

Het leven zoals het is

Toch waren er een aantal voorwaarden waaraan moest worden voldaan. ”Voor ons moest die trip in de eerste plaats een vakantie zijn”, laat Kelly weten. “Ik wilde niet dat we de hele tijd geregisseerd werden, dingen moesten herhalen of dat het enkel 'ons leven zoals het is' werd. Ik ben blij dat het ook een soort reisprogramma is, waarmee we andere gezinnen inspiratie geven om gelijkaardige reizen te maken”, besluit ze.

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Sam Gooris  I  shownieuws  I  De Pfaffs