Woensdag 25 Augustus 2021 - 10:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes zorgt voor mediastorm na uitspraak over Sarah van Soelen: “Deze jongen is ziek”

André Hazes zorgt voor mediastorm na uitspraak over Sarah van Soelen: “Deze jongen is ziek”

De romance van André Hazes en Sarah van Soelen zorgde de afgelopen maanden reeds voor heel wat ophef in de Nederlandstalige media. Nu ligt de ‘Leef!’-zanger opnieuw onder vuur. In zijn laatste column voor Veronica Superguide onthult hij zijn plannen voor een nieuwe tattoo.

’I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’: deze tatoeage heeft Sarah op haar ruggengraat staan. Uit liefde voor zijn vriendin wil André dezelfde tekst op zijn lichaam laten zetten. Deze onthulling schoot weer bij velen in het verkeerde keelgat.

“Deze jongen is zo ziek”, reageert iemand de sociale media. “Hij kan beter een tattoo laten zetten op z’n voorhoofd: ‘Ik ben een idioot’. Echt, hoeveel vrouwen die echt ‘de ware’ waren heeft hij ondertussen al gehad? Deze pipo dirigeert zijn leven door middel van zijn moodswings.”

“Ach hoe triest, de zoveelste tattoo voor de zoveelste vrouw”, schrijft een ander. “Als je maar lang genoeg zijn ketting draagt, ben je door de 1e ronde heen. 2e ronde is een tattoo (net als Monique in zijn nek) en de 3e is een kind. En dan is die klaar!”

"Hij wordt nooit volwassen"

“Wacht maar tot ze straks thuis zit met een kind en dan Dré die iedere nacht dronken thuiskomt… Ik ben benieuwd of de demonen dan nog steeds met elkaar zullen dansen…”, aldus een dame.

Een ander schrijft in niet mis te verstane bewoordingen: “Flikker toch een eind op met dat nepwijf en die junk. Wacht maar tot ze samen een kindje krijgen en zij niet meer zijn feestbeestje/stoeipoesje kan zijn, dan is het snel over... Dit kind wordt nooit volwassen.”

“Nog geen jaar terug vroeg hij Monique ten huwelijk? Nu getrouwd met zijn ego!”, lezen we ook nog. “Waarom krijgen deze mensen nog zoveel aandacht? Jezus, wat een mafkees. Ik ben benieuwd hoe lang gaat dit nog duren.”

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws