Datum overlijden Jürgen Conings bekend Royalty
Royalty

Datum overlijden Jürgen Conings bekend

Datum overlijden Jürgen Conings bekend

De datum van het overlijden Jürgen Conings is naar alle waarschijnlijkheid bekend. Het parket kon dit aan de hand van de stappenteller van Conings ontdekken.

Conings vertrok op 17 mei uit de kazerne van Leopoldsburg. Hij was gewapend en op weg naar het huis van viroloog Marc Van Ranst. Hij bleef enkele uren voor het huis van Van Ranst wachten en verdween daarna. Er werd een gigantische klopjacht op hem geopend. Vijf weken later werd hij door een burger gevonden in het Dilserbos in Limburg.

Volgens het federaal parket pleegde Conings zelfmoord. Toen zijn lichaam werd gevonden was het al in een verregaande staat van ontbinding. Nu kon het gerecht de dag van Conings zijn overlijden bepalen door gebruik te maken van de stappenteller op zijn gsm. Zo kon men ook bevestigen dat Conings effectief in de buurt van het huis van Van Ranst was geweest.

Conings reed op 17 mei van de kazerne naar het huis van Marc Van Ranst, daarna reed hij terug naar Limburg en parkeerde hij zijn auto in het bos. Op 18 mei registreerde zijn gsm nog 800 stappen en daarna niets meer. Gezien de staat van ontbinding van zijn lichaam is het zeer waarschijnlijk dat Conings op 18 mei zelfmoord pleegde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws