Eerste blunder van het nieuwe ‘Familie’-seizoen is een feit: “Compleet onrealistisch” Buitenland
Buitenland

Eerste blunder van het nieuwe ‘Familie’-seizoen is een feit: “Compleet onrealistisch”

Eerste blunder van het nieuwe ‘Familie’-seizoen is een feit: “Compleet onrealistisch”

De ontvoering van Lars was een serieuze nagelbijter in de eerste aflevering van het nieuwe ‘Familie’-seizoen. Hij kreeg na de uitreiking van de FJUTR-awards een kap over het hoofd getrokken en werd naar een verlaten bos gevoerd, waar hij zijn eigen graf moest delven.

Lars, het personage dat gespeeld wordt door Kürt Rogiers, werd voor dood achtergelaten, maar kon uiteindelijk wegkomen. Volledig onder het slijk kwam hij aan bij Veronique. “Dat vond ik wel zot: Lars zit in the middle of nowhere en ineens stapt die kei droog uit die lift”, zegt een kijker op de sociale media. “En onderweg heeft die niet eens moeite gedaan om eens met zijn handen over zijn gezicht te gaan?”

“Ja, en hij moet wel heel goed opgedroogd geweest zijn, want Veronique haar blouse was niet eens vuil toen hij haar vastpakte”, reageert een ander.

Héél vlug thuis

Maar dat was niet het enige dat de ‘Familie’-fans opmerkten. “Wel grappig dat hij geblinddoekt daar wordt achtergelaten en hij toch direct weet welke kant hij op moet”, klinkt het. “Haha, ja, hij stapte gewoon die put uit en wist steen welke kant hij op moest”, antwoordt iemand.

“Ja, die was wel héél vlug thuis. Ik vond dat onrealistisch”, lezen we nog. En ook: “Ik vond dat hele gedoe met Lars een beetje lachwekkend eigenlijk. Vooral toen Veronique zei dat ze die wonde eerst wou ontsmetten voor hij mocht gaan douchen. Mijn eerlijk gedacht is dat het allemaal nogal amateuristisch in elkaar gestoken was. Het leek meer op een slechte Amerikaanse B-film dan op ‘Familie’.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws