-->

Peter Van de Veire doet live op antenne gênant verhaal uit de doeken: “Zelfs mijn ouders weten dit niet”

Peter Van de Veire doet live op antenne gênant verhaal uit de doeken: “Zelfs mijn ouders weten dit niet”
Woensdag 25 Augustus 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  

Op radiozender MNM daagde Peter Van de Veire zijn luisteraars uit om een goed verhaal te delen over dingen die in hun tuin gebeurd zijn zonder dat daar ooit toelating voor werd gegeven. Hij beet zelf de spits af met een wel erg gênant verhaal.

“We waren naar een feestje gereden, maar jaren geleden. Ik denk dat het de Gentse Feesten waren. En we waren geëindigd in de tuin van mijn ouders”, vertelt Peter, waarop hij in lachen uitbarst en beschaamd zegt: “Mijn ouders weten dit niet. Zij waren op reis.”

“En op een bepaald moment, we waren met een stuk of tien… Nog een pintje gedronken, het was mooi weer en zo… We hadden gelukkig wel een heel grote tuin thuis, en plots zijn we iemand kwijt. ‘Waar is Hans? Hans, waar ben je? Hans?’” 

“En plots kwam Hans, trippeldetrippel, al waggelend, uit de struiken. ‘Hans, wat ben je gaan doen?’ ‘Ik ben een ‘kakske’ gaan doen.’ Kid you not. Ik zeg: ‘Toch niet in de tuin van mijn ouders?’ Ik vroeg waarom hij niet gewoon naar binnen was gegaan. ‘’t Is mooi weer en zo, mooie tuin.’”, aldus Peter, die de gebeurtenis blijkbaar zelf nog niet helemaal verwerkt heeft.

TAGS  I  Peter Van de Veire  I  MNM  I  shownieuws