-->

Kelly Pfaff doet pijnlijke vaststelling na het zien van ‘De Pfaffs’: “Dit is erg confronterend”

Kelly Pfaff doet pijnlijke vaststelling na het zien van ‘De Pfaffs’: “Dit is erg confronterend”
Vrijdag 27 Augustus 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  

VTM trok deze zomer de nostalgiekaart en haalde onder meer ‘De Pfaffs’ van onder het stofdeken. Door de heruitzendingen leeft de realityreeks weer helemaal bij de mensen, en dat heeft de familie Pfaff geweten.

"Je kan niet geloven hoe vaak ik daarop aangesproken ben de voorbije weken", zegt Kelly in Het Laatste Nieuws. "Zelf heb ik nog niet veel kunnen kijken, maar ik nam wel alle aflevering op. Als ik tijd vind, ga ik me er eens voor zetten.” 

“De flarden die ik zag, brengen leuke herinneringen naar boven. Al is het tegelijk confronterend”, geeft de vrouw van zanger Sam Gooris eerlijk toe. “Den bompa missen we nog elke dag, maar ook ons moeder was nog zo vitaal.” 

"Netjes gemonteerd dagboek"

Binnenkort zal op VTM ‘Expeditie Gooris’ te zien zijn, waarvoor er opnieuw een cameraploeg achter Kelly en haar familie liep. ”We kregen vaak te horen dat we het deden voor het geld en de aandacht, maar dat is absoluut niet het geval geweest. Ook nu niet”, verzekert ze. "Net als toen doen we mee met 'Expeditie Gooris' voor de herinneringen en het beeldmateriaal. Nu hebben we toch maar mooi een netjes gemonteerd dagboek. Al moeten we het er wel bij nemen dat we onze homevideo's samen met een paar honderdduizend Vlamingen bekijken”, lacht ze.

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  De Pfaffs  I  Sam Gooris  I  Expeditie Gooris  I  shownieuws