Karl Vannieuwkerke enorm teleurgesteld: “Hier is geen enkel excuus voor” Buitenland
Buitenland

Karl Vannieuwkerke enorm teleurgesteld: “Hier is geen enkel excuus voor”

Karl Vannieuwkerke enorm teleurgesteld: “Hier is geen enkel excuus voor”

Afgelopen zaterdag werd het rijbewijs van Radja Nainggolan ingetrokken nadat hij door de politie werd betrapt op het rijden onder invloed. De nieuwe sterspeler van voetbalclub Antwerp scheurde toen aan meer dan 100 kilometer per uur door het centrum van Antwerpen. Karl Vannieuwkerke, die een groot respect heeft voor Nainggolan, was erg ontgoocheld na het vernemen van het nieuws.

“Het is alleen jammer dat er ook kleine kantjes aan je verhaal zitten die je er met een mentaliteitswijziging zo uit zou kunnen halen”, schrijft Karl in zijn column voor de Krant van West-Vlaanderen. “Drinken en rijden gaan niet samen, Radja. Je kan daar een princiepskwestie van maken en dan ben je echt wat je wil zijn: een voorbeeld voor de jeugd.”

Billenkletser

“Toch heb ik het gevoel dat je ook deze week niet tot inkeer bent gekomen", merkt Karl op. "Na de intrekking van je rijbewijs liet je meester Omar Souidi het woord voeren. Crisiscommunicatie is duidelijk niet aan hem besteed: ‘Radja heeft zich laten onderdompelen in een warm nostalgisch bad!’ Een billenkletser als excuus.”

“Alsof drinken onder oude vrienden kan verantwoorden dat je met een glas op achter het stuur van om het even welke auto kan kruipen", klinkt het vol onbegrip. "Toen iemand je aanviel op Twitter reageerde je laconiek: ‘Het was niet eens in de Nationalestraat.’ Een kans om te zwijgen verkeken.”

Populair

Laatste nieuws