Erg gênant voor Margriet Hermans: “Ik heb me hiervoor geëxcuseerd bij Erik Van Looy”

Erg gênant voor Margriet Hermans: “Ik heb me hiervoor geëxcuseerd bij Erik Van Looy”
Zaterdag 28 Augustus 2021 - 19:30   I   Foto: Photonews   I  

Eind juli was Margriet Hermans te gast in ‘Waarheid, Durven of Doen’. Samen met Ann Van Elsen, comedian Serine Ayari en wereldkampioen indoor roeien Ward Lemmelijn sloot ze toen de week af.

In ‘Waarheid, Durven of Doen’ zorgen bekende gezichten voor ongedwongen amusement: vier gasten worden samen in een riante villa gezet, zonder dat ze weten wie de andere gasten zullen zijn. Wat ze ook niet weten, is welke opdrachten ze moeten uitvoeren om punten te krijgen.

Vervelend telefoongesprek

“Mij was verteld dat het een culinair programma zou zijn”, zegt Margriet Hermans in Dag Allemaal. “We moesten elk iets meebrengen om te eten. Ik dacht dan ook dat we gewoon gezellig zouden tafelen, waarbij ik hoopte dat we tot goede gesprekken zouden komen. Van opdrachten wist ik helemaal niets.”

Zo belde Margriet Erik Van Looy op om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Alleen was de regisseur en presentator van ‘De Slimste Mens’ helemaal niet jarig. “Daar had ik wel spijt van”, geeft Margriet eerlijk toe. “Dat werd ’n vervelend telefoongesprek. Ik heb me achteraf geëxcuseerd bij Erik. Al leek hij het niet erg te vinden.”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Erik Van Looy  I  shownieuws