Zaterdag 28 Augustus 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes deelt sneer uit naar Monique Westenberg: “Met Sarah kan ik dat wél”

André Hazes deelt sneer uit naar Monique Westenberg: “Met Sarah kan ik dat wél”

André Hazes leeft op wolkjes en dat heeft hij allemaal te danken aan één persoon: Sarah van Soelen. “Ik was nooit zo gelukkig”, klinkt het bij de zanger. Maar was hij dat enkele maanden geleden, toen hij nog samen was met Monique Westenberg, dan ook niet?

“Soms denk je inderdaad dat je echt op je gelukkigst in het leven bent”, zegt André in Dag Allemaal. “Maar dan gebeuren er onverwachte dingen en merk ik plots dat ik het nu écht wel kan zeggen. Dus bij dezen: ik denk dat ik nu op mijn allergelukkigste ben. Ik zit echt goed in mijn vel.” 

Geen ruzie

En dat heeft hij dus allemaal te danken aan Sarah van Soelen. “Zij is echt zo’n goed wijf", zegt André. "Wij verstaan elkaar, en vooral: Sarah oordeelt niet. Na een show blijf ik graag eens een paar uurtjes hangen. Als dat niet kan, klopt het voor mij niet.” 

“Maar als ik dan ’s avonds een keertje later thuis kom, worden we niet wakker met ruzie”, hint hij naar zijn relatie met Monique. “Dan kunnen we daarover praten, weet je wel. Daarvoor ben ik erg dankbaar."

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws