Kijkers zeggen allemaal hetzelfde na eerste aflevering van ‘Temptation Island’: “Dit koppel haalt het niet” Buitenland
Buitenland

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde na eerste aflevering van ‘Temptation Island’: “Dit koppel haalt het niet”

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde na eerste aflevering van ‘Temptation Island’: “Dit koppel haalt het niet”

Vrijdagavond was het zover: de eerste twee afleveringen van ieders favoriete guilty pleasure was weer op televisie. ‘Temptation Island’ is nog maar net opnieuw begonnen, of de kijkers zien al meteen een koppel dat het niet zal halen.

Op de sociale media wordt volop gespeculeerd over de toekomst van Bert en Delphine. Deze ziet er volgens de kijkers niet rooskleurig uit. Vooral Delphine liet niet zo’n fraaie indruk na. Of, zoals iemand verwoordde: “Bert, jongen, maak dat je weg bent!”

“Eerlijk is eerlijk. Die Delphine van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is wel echt een rare”, klinkt het. “Waarom zou je een relatie met iemand hebben, zonder vertrouwen. 5 jaar ook nog zonder enig vertrouwen…”

“Die Bert, dat is het prototype van ‘een vogel voor de kat’”, merkt een ander op. “Dat gaat nooit blijven duren.” “Bert wordt trouwens getracked door zijn vriendin. Wat een sterke Pfizer-band”, antwoordt een ander.

Mega-schuldgevoel

“Die arme Bert wordt al 5 jaar een mega-schuldgevoel aangepraat", merkt iemand op. "Alles is zijn schuld. Als je hem na 5 jaar nog altijd voor geen haar vertrouwt, dan heb je ofwel (relatie-)therapie nodig, ofwel ga je weg. Ik gok na 'Temptation Island' alsnog op het laatste.”

“Wouter gaat het moeilijk hebben om braaf te blijven, Julia met de opgespoten lippen. Donna is cute. Delphine en Bert gaan nog veel wenen. De rest is nog neutraal”, is een ander zijn conclusie. En ook: “Bert wilt gewoon padel spelen. Die heeft hier allemaal niet om gevraagd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws