Zondag 29 Augustus 2021 - 13:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes moet iets kwijt over zoontje Dré: “Dat heeft hij van z'n moeder”

André Hazes moet iets kwijt over zoontje Dré: “Dat heeft hij van z'n moeder”

Toen het nieuws naar buiten kwam dat André Hazes en Monique Westenberg uiteen gingen, stond heel Nederland in rep en roer. Er verschijnen al maanden allerlei verhalen - niet allemaal even waar - over hoe de relatie tussen hen nu zit. Blijkt dat ze toch nog goed overeen komen.

“Dat moet. Voor Dré”, zegt André in Dag Allemaal. “En we doen dat in mate van het mogelijke. Voor ons is het allerbelangrijkste dat Dré hier zo min mogelijk van merkt. Ik ben voortdurend bezig met alles zo goed mogelijk te regelen en dat doet Monique ook. Ik vind dat we het erg goed doen samen.

“Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld”, verzekert de zanger. “Zij woont met Dré nog steeds in het huis waarin wij woonden en dat blijft ook zo. Het is niet dat het haar aan iets ontbreekt of zo.” 

"Samen zijn wij wel de perfecte ouders"

Ook zijn zoontje ziet André gewoon nog twee keer in de week. “Hij lijkt op mij, maar Dré is wel ontzettend veel liever dan ik”, merkt hij op. “Pas nog, bijvoorbeeld, gingen we een ijsje halen en waarschuwde hij een mevrouw toen haar bollen van haar hoorntje dreigden te vallen. Hij riep: ‘Mevrouw, mevrouw, nu moet u even likken anders valt-ie d’eraf’.” 

“Dan ben ik een heel gelukkige mens en dan zie ik zijn moeder. Want dat is door haar”, beseft André. “Bij mij is het vooral gek doen en kattenkwaad, ik ben nooit streng. Maar op zulke momenten weet ik: samen zijn wij wel de perfecte ouders.”

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws