Er moet Viktor Verhulst iets van het hart over ‘Temptation Island’: “Toen verslikte ik me bijna in m’n koffie”

Er moet Viktor Verhulst iets van het hart over ‘Temptation Island’: “Toen verslikte ik me bijna in m’n koffie”
Maandag 30 Augustus 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  

Viktor Verhulst en Monica Geuze vormen het nieuwe presentatieduo van ‘Temptation Island’. Niet alleen de presentatoren zijn dit jaar anders, ook het format onderging een facelift. Zo gaan ook de vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Daar stelden heel wat mensen zich vragen bij.

"Vooraf had ik net dezelfde bedenkingen", zegt Viktor. "Maar het verschil is er echt. Het venijnige, bitsige kantje is eraf, omdat de koppels er oprechter instappen. Of het dan ook saaier wordt? Integendeel.”

Staan er ons dan nog veel spannende momenten te wachten? “Veel kan ik nog niet zeggen, maar ik heb me meer dan eens verslikt in mijn koffie toen ik 's morgens aan de ontbijttafel hoorde wat er die nacht alweer gebeurd was", aldus Viktor. "Een psychologische thriller noem ik dit seizoen, en da's volgens mij niet eens overdreven.”

"Natuurlijk hebben we 's avonds weleens wat gedronken, maar niet zo dat we de volgende dag met een kater voor de camera stonden", geeft Viktor eerlijk toe. "Dat is me in het verleden weleens overkomen en ik kan je zeggen: dat is niet aan te raden", besluit hij.

TAGS  I  Temptation Island  I  Viktor Verhulst  I  Monica Geuze  I  shownieuws