-->

Duidelijke boodschap van Kathleen Aerts voor haar man Steven: “Dan kun je het beter meteen afbollen”

Duidelijke boodschap van Kathleen Aerts voor haar man Steven: “Dan kun je het beter meteen afbollen”
Maandag 30 Augustus 2021 - 11:30   I   Foto: VTM   I  

Het gejaagde leven van Kathleen Aerts veranderde drastisch na haar K3-carrière. Ze vertrok in 2015 naar Zuid-Afrika met haar echtgenoot Steven en zonen Jay en Lewis. Kathleen en Steven zijn 11 jaar getrouwd, en bij hun eerste ontmoeting was er meteen een klik.

“Ik was bijna dertig, financieel onafhankelijk en mijn kinderwens was - sorry, schatje - groter dan het verlangen naar een man”, zegt Kathleen in Story. “Ik had de hoop op een relatie al opgegeven en de eerste adoptiepapieren waren al ingevuld toen ze van hierboven Steven op mijn pad stuurden. Het was liefde op ’t eerste gezicht in dat bruine café waar hij na de voetbal wat kwam ontspannen.”

Minder schattig

Steven was meteen onder de indruk van Kathleen, die er net iets anders uitzag zonder haar K3-outfitje. “Als je je haar niet in staartjes hebt en geen roze jurkje draagt, zie je er meteen minder schattig uit dan als K3-meisje”, lacht Kathleen. 

“We hebben een hele avond naar elkaar staan loeren voor hij naar mij toe kwam. De dag erna is hij bij mij ingetrokken, we hadden geen zin om te wachten. Ik heb hem wel gezegd: ‘Ik wil kinderen, als je dat niet ziet zitten, kan je het beter nu meteen afbollen.’”

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  K3  I  shownieuws  I  Zuid-Afrika