Maandag 30 Augustus 2021 - 20:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes speelt open kaart over breuk met Monique Westenberg: “Daar heb ik fouten gemaakt”

André Hazes speelt open kaart over breuk met Monique Westenberg: “Daar heb ik fouten gemaakt”

André Hazes lag de voorbije maanden meermaals onder vuur. De manier waarop hij zijn relatie met Sarah van Soelen aanpakte, kon op weinig begrip rekenen. Met het spervuur aan verliefde foto’s die hij praktisch dagelijks op Instagram postte, toonde hij geen respect voor de gevoelens van zijn ex, Monique Westenberg, zo klonk het.

“Wij volgen elkaar intussen niet meer”, zegt André over Monique in Dag Allemaal. “Maar ik besef dat ik daar fouten heb gemaakt. Ik had die foto’s nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim.” 

"Maar alleen... Als je verliefd bent, draait je leven om één persoon. En dat is om wat je met dat meisje hebt”, doelt de zanger op zijn nieuwe liefde, Sarah van Soelen. “Dus ik had het slimmer kunnen doen, maar dat is gewoon wat ‘geluk’ met je doet.” 

“Meteen na onze breuk heb ik in Nederland een liedje uitgebracht voor ons zoontje”, zegt André nog. "Ik heb daar geen spijt van. Het is een mooi liedje. Maar ik had er beter een jaar mee kunnen wachten. Alleen, zulke dingen besef je altijd nadien, maar het zijn wel lessen voor het leven.”

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws