Stephanie Planckaert spreekt duidelijke taal over haar bekendheid: “My god, ik mag er niet aan denken”

Stephanie Planckaert spreekt duidelijke taal over haar bekendheid: “My god, ik mag er niet aan denken”
Zondag 29 Augustus 2021 - 18:30   I   Foto: Photonews   I  

De familie Planckaert is al 20 jaar een van de bekendste families van Vlaanderen. In ‘De Planckaerts’ konden we Eddy Planckaert en zijn gezin al 12 seizoenen volgen, in 2020 keerden ze terug op televisie met ‘Château Planckaert’.

“We zijn, voor ‘Château Planckaert’ er kwam, tien jaar níét op tv geweest, hé”, zegt Stephanie in Het Laatste Nieuws. “Christopher en ik runden al die tijd ­samen met de rest van de familie een chambre d'hôtes, we brachten onze drie kinderen groot. Nog altijd kent niemand ons, hier in de Ardennen.” 

“Dat is in Vlaanderen wel even anders”, merkt Stephanie op. “Maar wij zoeken dat niet op. Oh my god, ik moet er niet aan denken! Dat is gewoon niet wie wij zijn. Het is dus ­altijd leuk gebleven.” 

Wauw-gevoel

“Toen Iluna en ik gingen draaien voor ‘Onverwacht’, zwaaiden mensen naar ons op de snelweg. Dat is zo ongewoon voor ons dat het zelfs een wauw-gevoel gaf”, geeft Stephanie toe. “In ons dagelijks leven gebeurt dat niet. Ja, in de zomervakantie, als er veel Vlaamse toeristen in Rochefort zijn, staan ze weleens te kijken aan onze voordeur. Maar storend wordt dat nooit.”