-->

Nick uit ‘Big Brother’ in nauwe schoentjes: “Screenshots genoeg”

Nick uit ‘Big Brother’ in nauwe schoentjes: “Screenshots genoeg”
Maandag 30 Augustus 2021 - 18:30   I   Foto: SBS   I  

Nick Kraft, de runner-up van ‘Big Brother’, lijkt niets meer goed te kunnen doen in de ogen van ‘Love Island’-ster Lisa Moerman. De romance tussen hen lijkt voorgoed over en out.

Twee weken geleden nog gaf Lisa Nick nog flink naar zijn voeten op Instagram: “Ik rij meerdere keren per week 120 kilometer op en af om je even te kunnen zien. Ik ga tien dagen met je mee in quarantaine omdat jij Covid hebt. Ik ga meehuilen omdat jij een kutperiode hebt. Ik heb me in alle bochten gewrongen, maandenlang. Jouw ‘inzet’ kwam daar nog niet eens bij in de buurt”, klonk het toen. 

Haar Instagram-volgers wilden graag wat meer informatie over hoe de situatie tussen haar en Nick nu is, maar Lisa lijkt toch nog steeds gepikeerd te zijn als het op Nick aankomt. “Ik heb screenshots genoeg die ik zou willen delen. Meneer zei dat hij niet verliefd was, en dat er geen gevoelens waren. Zijn sms’en zeggen genoeg”, schrijft ze. Toch wil Lisa liever niet meer te vaak aan haar periode met Nick herinnerd worden. “Ik zou liever het hoofdstuk afsluiten”, besluit ze.

TAGS  I  Nick Kraft  I  Lisa Moerman  I  Big Brother  I  shownieuws