-->

Carrefour roept producten terug: "Wie koorts of hoofdpijn heeft, raadpleeg meteen de huisarts"

Carrefour roept producten terug:
Dinsdag 31 Augustus 2021 - 07:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, heeft Carrefour, in overleg met FAVV, besloten KKC ZALMTARTAAR & ZALMCARPACCIO, verkocht via de visafdeling van verscheidene Carrefour winkels in België, uit de handel te nemen en terug te roepen van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van listeria.

Carrefour neemt het product KKC ZALMTARTAAR & ZALMCARPACCIO uit de handel en roept het product terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van Listeria.

Deze producten zijn uit de handel gehaald. Er werden echter een aantal producten op de Belgische markt verkocht voor de terugroeping. Consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben worden gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

We raden personen die bovenstaande producten gegeten hebben en symptomen vertonen zoals koorts en/of hoofdpijn aan om hun huisarts te raadplegen en hem dit te melden. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit. Deze symptomen kunnen leiden tot listeriose, een ernstige ziekte met een incubatietijd tot 8 weken.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour Belgium op het gratis nummer 0800/9.10.11, alle werkdagen van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

TAGS  I  Binnenland  I  Carrefour