Grote verandering in ‘Thuis’: Dit personage verdwijnt binnenkort Buitenland
Buitenland

Grote verandering in ‘Thuis’: Dit personage verdwijnt binnenkort

Grote verandering in ‘Thuis’: Dit personage verdwijnt binnenkort

Na Leo verdwijnt er binnenkort nóg een personage uit ‘Thuis’. Christine zal namelijk even niet meer te zien zijn omdat Daphne Paelinck met moederschapsverlof is.

“In week 25 braken echter mijn vliezen en kreeg ik platte rust voorgeschreven tot de bevalling”, zegt de actrice in Het Laatste Nieuws. “Ik heb nooit gepanikeerd en was er altijd van overtuigd dat Mae weliswaar te vroeg geboren zou worden, maar dat het allemaal goed zou komen.”

Daphne staat echter al te popelen om weer naar de set terug te keren. "Ik kijk al uit naar mijn terugkeer”, laat ze weten. “Met die collega's op de set staan, geeft mij zuurstof en energie die ik in het leven nodig heb. Onder andere om een goede mama te zijn.”

Jaan en Finn

Adil en Christine begonnen in 2020 een relatie in ‘Thuis’, nadat Christine eerder een eerder turbulente relatie had met Bob. Toen Adil en Christine echter in verwachting waren van een tweeling, zag de gynaecoloog bij één van de kindjes, Finn, geen hartactiviteit meer. De gevoelens bij de bevalling waren dan ook dubbel: geluk om de geboorte van Jaan, verdriet om het verlies van Finn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws